Az idősebb sperma is jó sperma

Bővebben: Az idősebb sperma is jó spermaAz idősebb férfidonorok esetében ugyanolyan a sikeres terhességek aránya, mint a fiatalabbaknál - derítették ki brit tudósok. Az idősebb spermadonorok eredményei éppen olyan jók, mint a fiatalabb férfiaké - derült ki egy átfogó brit kutatásból.

Bővebben: Az idősebb sperma is jó sperma

Ezzel a reklámmal kihúzza a gyufát a Lexus a német konkurenseknél

Bővebben: Ezzel a reklámmal kihúzza a gyufát a Lexus a német konkurenseknélMindig veszélyes terep konkurens terméket célkeresztbe állítani egy reklámban. A Lexus most bevállalta.

Bővebben: Ezzel a reklámmal kihúzza a gyufát a Lexus a német konkurenseknél

Top 10 férfias jó tanács!

Bővebben: Top 10 férfias jó tanács!Tanácsainkkal a férfiaknak szeretnénk segítséget nyújtani, hogy egészségesen éljék le életüket. Íme néhány javaslat!

Bővebben: Top 10 férfias jó tanács!

A memóriavesztés zsíros hallal megelőzhető!

Bővebben: A memóriavesztés zsíros hallal megelőzhető!A tonhal és más zsíros halak fogyasztása csökkenti a szélütés kockázatát, valamint segít a memóriavesztés megelőzésében is - közölték finn kutatók

Bővebben: A memóriavesztés zsíros hallal megelőzhető!

Coaching a prevenció jegyében

Bővebben: Coaching a prevenció jegyébenHazánkban is egyre hangsúlyosabban jelenik meg a tőlünk nyugatra méltán népszerű coaching azaz a személyre szabott tanácsadás módszere. Bár igazán nem is tanácsadásról van szó, hanem egy közös „aha” élményről. 

Bővebben: Coaching a prevenció jegyében

Reggelizz úgy, mint egy király... Igaz ez?

Bővebben: Reggelizz úgy, mint egy király... Igaz ez?A Harvard Egyetem Közegészségügyi Iskola szakemberei szerint a reggeli kihagyása nagy terhet ró a szervezetre, megnöveli az elhízás és a cukorbetegség kockázatát, férfiaknál pedig akár 27 százalékkal is megemelheti a szívroham vagy a szívbetegség előfordulásának esélyét. De vajon tényleg ilyen fontos dolog volna a reggeli?

Bővebben: Reggelizz úgy, mint egy király... Igaz ez?

Vesekő gondok

Bővebben: Vesekő gondokEurópában a lakosság 3-5 százalékának van veseköve, s az urológiai osztályokon a betegek 10-15 százalékának ez a panasza. Férfiaknál és nőknél, gyerekeknél és időseknél egyaránt előfordulhat. Dr. Kardos Róbert urológus, sebész, onkológus főorvost kérdeztük.

Bővebben: Vesekő gondok

Amikor az ágyban nincs minden rendben...

Bővebben: Amikor az ágyban nincs minden rendben...Egyes felmérések szerint a magyar férfiak csaknem fele küzd valamilyen szexuális problémával, amelyek közül a merevedési zavar a leggyakoribb. Mintegy ötszázezer férfit - így legalább ugyanennyi nőt is érint...

Bővebben: Amikor az ágyban nincs minden rendben...

Click here - http://fbetting.co.uk claim betfair bonus

adsense

Az oldalunkon cookiekat használunk, hogy a jövőben minél személyre szabottabb tartalmakat készíthessünk Neked.
Elfogadom a cookiek használatát az oldalon.