A népmesék királyfija, aki mindig szerencsét próbál

Bővebben: A népmesék királyfija, aki mindig szerencsét próbál

Ordítozás, egymás fejéhez csapkodás (szavakkal), hibáztatás. Számomra ilyen egy szakítás. A kapcsolat vége minden esetben fájdalmas valamiért, de azért túl lehet lenni rajta.

Bővebben: A népmesék királyfija, aki mindig szerencsét próbál

A nő, akitől a férfiak nem tudnak szabadulni

Bővebben: A nő, akitől a férfiak nem tudnak szabadulni

Vannak olyan nők, akikért a férfiak bármire képesek. Mi, "átlagos" nők ezt nem nagyon értjük, mert a mi szemünkben ezek a nők nem jobbak nálunk. Mégis mi sokszor hoppon maradunk velük szemben.

Bővebben: A nő, akitől a férfiak nem tudnak szabadulni

A szex mint szenvedélybetegség – mindent a szexfüggőségről 1. rész

Bővebben: A szex mint szenvedélybetegség – mindent a szexfüggőségről 1. rész

A WHO (Egészségügyi Világszervezet) legutóbbi felülvizsgálata szerint a szexuális függőség valódi mentális zavarnak, azaz betegségnek számít. Készült róla rengeteg tanulmány, kutatás, sőt, még film is (A nimfomániás 1-2. rész). Több híresség is felvállalta, hogy ebben a betegségben szenved, többek közt Jada Pinkett Smith, David Duchovny, Colin Farrell és Rob Lowe is. A szakértők szerint nagyon nehéz és egyben rendkívüli fontosságú az, hogy az érintett felismerje, megértse saját problémáját, megtörje saját ellenállását, és merjen segítséget kérni.

Bővebben: A szex mint szenvedélybetegség – mindent a szexfüggőségről 1. rész

Cukorbeteg vagy? Íme, 7 tipp az egészséges szexuális életért

Bővebben: Cukorbeteg vagy? Íme, 7 tipp az egészséges szexuális életért

A cukorbetegség nagyon alattomos betegség. Tünetek nélkül, csendben kúszik be az életedbe. Hatással van az egész tested működésére, beleértve a szexuális életet is. Sajnos egyre gyakoribb, és egyre több fiatalt érint. Egy kis kontrollal és néhány jó tippel azonban sikeresen kordában tartható, így a szex is tökéletes lehet.

Bővebben: Cukorbeteg vagy? Íme, 7 tipp az egészséges szexuális életért

6 étel és ital, ami totálisan megöli a szexuális életed

Bővebben: 6 étel és ital, ami totálisan megöli a szexuális életed

Azt már mindenki jól tudja, hogy mely ételek és italok vannak pozitív hatással a libidóra, ám arról kevesebb szó esik, hogy melyek azok, amelyek végképp elronthatják a romantikus terveket.

Bővebben: 6 étel és ital, ami totálisan megöli a szexuális életed

A csók és a puszi egészséges – ennyi mindenre jó

Bővebben: A csók és a puszi egészséges – ennyi mindenre jó

Az emberek szeretik az érintést. Ez persze nem mindenkire igaz, de bizonyított tény, hogy akit sokszor megérintettek, simogattak, puszilgattak a szülei gyermekkorában, az kiegyensúlyozottabb, nyitottabb felnőtté vált, mint azok a gyermekek, akik nem voltak ilyen szerencsések. A csók és a puszi egy tőről fakad, rengeteg mentális és fizikai előnnyel járnak.

Bővebben: A csók és a puszi egészséges – ennyi mindenre jó

A merevedési zavar krónikus prosztatagyulladást is jelezhet

Bővebben: A merevedési zavar krónikus prosztatagyulladást is jelezhetAz urológus felkeresése nemcsak amiatt nagyon fontos, hogy időben kiszűrhető legyen az esetleges prosztatadaganat, hanem azért is, mert a prosztata gyulladásos megbetegedéseit is gyorsan kell orvosolni, hogy a fennálló panaszok megszüntethetők legyenek. Prof. Dr. Nyirády Péter, a Semmelweis Egyetem Urológiai Klinika Igazgatója tájékoztatott minket a krónikus prosztatagyulladásról, annak kialakulásáról, tüneteiről, kezeléséről és a megelőzés lehetőségeiről.

Bővebben: A merevedési zavar krónikus prosztatagyulladást is jelezhet

4 óvszerbaj

Bővebben: 4 óvszerbaj

A kritikus ponton, amikor a barátnőd (egyéjszakás kalandod, a legújabb hódításod, stb.) felteszi neked a háromszavas kérdést, „Van nálad óvszer?”, néha elbizonytalanodsz, és eszedbe jut, mennyire utálod ezt a védekezési módot. Hiszen ki szeret zokniban fürdeni, igaz? Ráadásul az óvszerrel állandóan valami gond van. Összegyűjtöttünk most 4 olyan problémát, ami igen gyakori, azonban könnyen kiküszöbölhető.

Bővebben: 4 óvszerbaj

Click here - http://fbetting.co.uk claim betfair bonus

adsense

Az oldalunkon cookiekat használunk, hogy a jövőben minél személyre szabottabb tartalmakat készíthessünk Neked.
Elfogadom a cookiek használatát az oldalon.