Tények a női mellekről

Bővebben: Tények a női mellekről

Mindig fontos kérdés, állandó frusztrációt okoz a nőknek, a férfiak odavannak érte. Mi az? Hát persze, hogy a női mell.

Bővebben: Tények a női mellekről

A szülő példája meghatározó

Bővebben: A szülő példája meghatározóDr. Zacher Gábor, a Péterfy Sándor utcai Kórház Klinikai Toxikológiai Osztályának vezetője, egy kamaszfiú édesapja és az ország egyik legismertebb orvosa. Ötödik generációs orvos a családban, és egy allergiának köszönheti, hogy ma nem sebészeti műtőben tölti munkás hétköznapjait. Drogokról, függőségekről és az édesapák szerepéről beszélgettem vele.

Bővebben: A szülő példája meghatározó

Mit szeretnek a nők egy férfiban?

Bővebben: Mit szeretnek a nők egy férfiban?Magas, szőke, netán barna és alacsony? Nem ez számít a nőknél, és – csak hogy megnyugodj – nem is a méret. Íme az a 3 dolog, amivel biztosra mehetsz.

Bővebben: Mit szeretnek a nők egy férfiban?

Férfiasság a férfi szerepek tükrében

Bővebben: Férfiasság a férfi szerepek tükrében„Színház az egész világ. És színész benne minden férfi és nő: Fellép s lelép: s mindenkit sok szerep vár Életében” Shakespeare-nél, azt hiszem, nem lehet tömörebben összefoglalni, hogy életünkben milyen sokféle szerep vár ránk, amit általában szeretnénk jól „eljátszani”. A férfiak esetében a csecsemőből, óvodás lesz, majd iskolás, közben barát, később társ, aztán férj és előbb vagy utóbb apa is. A felnőtté válás során egyre nagyobb felelősség társul a szerepekhez. Dr. Benyó Mátyást, a Debreceni Egyetem Klinikai Központ Urológiai Klinika Andrológiai Központjának munkatársától megtudjuk, hogy a férfi szerepek mennyire befolyásolják a férfiasságot.

Bővebben: Férfiasság a férfi szerepek tükrében

8 fontos lecke, amit meg kell tanulnod a nőktől

Bővebben: 8 fontos lecke, amit meg kell tanulnod a nőktőlBizony, sok mindent lehet tanulni a nőktől. Hogy miért van erre szükséged? Ugye neked is az a célod, hogy boldoggá tedd egyiküket? Akkor olvass tovább!

Bővebben: 8 fontos lecke, amit meg kell tanulnod a nőktől

A házasság első éve a legnehezebb? – megkérdeztük

Bővebben: A házasság első éve a legnehezebb? – megkérdeztükÖt fiatal házaspárral beszélgettünk arról, hogy milyen nehézségekkel kellett szembenézniük a házasságuk első évében. Érdekes válaszokat kaptunk.

Bővebben: A házasság első éve a legnehezebb? – megkérdeztük

Augusztus, maradj még egy kicsit! - 10+1 nyári hangulatú film, amivel itt tarthatod a forró napokat

Bővebben: Augusztus, maradj még egy kicsit! - 10+1 nyári hangulatú film, amivel itt...Nemsokára sajnos vége a nyárnak, beköszönt a hűvösebb időjárás, és a kedvünk is kicsit szürkébb lesz. Van még nem egészen két hetünk az augusztusból. Íme, a mi kedvenc nyári filmjeink, amelyekkel még kicsit itt tarthatod a forró napokat.

Bővebben: Augusztus, maradj még egy kicsit! - 10+1 nyári hangulatú film, amivel itt...

Ha görbe a hímvessző

Bővebben: Ha görbe a hímvesszőA péniszt érintő egészségügyi problémákkal a szégyenérzet miatt sokan nem keresnek fel szakorvost. A görbe hímvessző, másik nevén péniszgörbület bár ritka betegségnek számít, azonban súlyos esetben fájdalmat okoz és akár ellehtetlenítheti a szexuális együttléteket is. Az állapottal kapcsolatos legfontosabb tudnivalókról Dr. Papos Istvánt, az  SZTE ÁOK Szent-Györgyi Albert Klinikai Központ Urológiai Klinikájának főorvosát kérdeztük.

Bővebben: Ha görbe a hímvessző

Click here - http://fbetting.co.uk claim betfair bonus

adsense

Az oldalunkon cookiekat használunk, hogy a jövőben minél személyre szabottabb tartalmakat készíthessünk Neked.
Elfogadom a cookiek használatát az oldalon.