8 fontos lecke, amit meg kell tanulnod a nőktől

Bizony, sok mindent lehet tanulni a nőktől. Hogy miért van erre szükséged? Ugye neked is az a célod, hogy boldoggá tedd egyiküket? Akkor olvass tovább!

c_400_200_16777215_00_images_zz03.jpg

1. Az alvás nagyon-nagyon fontos.

A nőknek általában több alvásra van szükségük, mint a férfiaknak. Jobb, ha tudod, hogy te sem bírod sokáig a gyűrődést, ha nem alszol eleget. Annak érdekében, hogy minden flottul működjön, a szoba legyen hűvös és sötét. Távolítsd el az ágy közeléből a mobiltelefonokat, a tabletet és a számítógép sem való oda.

 

 

2. A barátok nélkülözhetetlenek.

Akárhogy is azt hiszed, hogy a nők viszolyognak a haverjaidtól, rosszul hiszed. Minden nő tudja, hogy a férfi barátai bizonyos tűzkeresztséget jelentenek egy kapcsolatban. Vigyázz, ez a nő barátnői esetében is ugyanígy van. Az első találkozás sok mindent befolyásol. Ha pedig már kapcsolatban éltek, hagyd, hogy néha barátnőzzön, cserébe te is megtarthatod a pasis estéket.

c_400_200_16777215_00_images_zz04.jpg

3. Tarts mértéket és mondj nemet, ha kell!

A hölgyek tudják, mikor kell nemet mondani. A férfiaknak ez nem erőssége. A nők simán mondanak nemet egy újabb italra vagy a közeledés bármely formájára, ha nincs épp ínyükre. Jó, ha te is megtanulod ezt.

 

 

 

4. Élj biztonságosan.

A férfiaknak nem erősségük a biztonság. Hajlamosak mellőzni a biztonsági övet, túl gyorsan vezetnek, és még egy kosármeccset is igazi háborúként élnek meg. A nők lassítanak, ha kell, kétszer is meggondolják, mielőtt cselekszenek.

5. A bőröd egészsége nagyon fontos.

A férfiak több időt töltenek a napon. Ám kevésbé valószínű, hogy fényvédőt használnak. A bőröd egész életedben veled van, fontos, hogy ápold, óvd.

6. Figyelj arra, hogy mit eszel.

A férfiak több húst esznek, míg a nők több gyümölcsöt és zöldséget. A férfiak kedvelik a nyers osztrigát, és a majdnem nyers marhahúst. A tény az, hogy a férfiak nem nagyon akarnak egészséges dolgokat enni. Te ne ez a fickó legyél.

c_400_200_16777215_00_images_zz05.jpg

7. Mosd meg a kezed!

A nők sokkal gyakrabban és alaposabban mosnak kezet, mint a férfiak. Különösen a nyilvános WC-k használata után veszik ezt kritikusan komolyan, hogy mindenképp megszabaduljanak a kórokozóktól. A nők sokkal nagyobb valószínűséggel használnak szappant, mint a férfiak. Szóval ha szeretnéd elkerülni a betegségeket, a fertőzéseket, moss kezet!

8. Az orvosi szűrés a betegségek megelőzésének kulcsa

Az egyik módja annak, hogy egészséges maradj: menj orvoshoz. A férfiak sokkal ritkábban fordulnak orvoshoz, mint a nők. Ne akarj keménykedni, inkább járj el szűrésekre, hogy megelőzd a problémákat. Minden felnőtt férfinél eljön az idő, amikor rendszeres szűrővizsgálatokra van szükség, ugyanis a prosztatarák igencsak előkelő helyen áll a férfihalálozások okai közt.

Ha kérdésed van a témával kapcsolatban, felteheted online rendelésünkön. Kattints ide!

Click here - http://fbetting.co.uk claim betfair bonus

adsense

Az oldalunkon cookiekat használunk, hogy a jövőben minél személyre szabottabb tartalmakat készíthessünk Neked.
Elfogadom a cookiek használatát az oldalon.