Apának lenni

Apának lenni nem is olyan egyszerű. Míg a régmúltban kizárólag a nőket tették felelőssé a meddőségért, illetve a vetélésekért, mára kiderült, legalább 50%-ban a férfiak romló megtermékenyítő képessége okozza a várva-várt terhesség elmaradásátc_400_200_16777215_00_images_apanak.jpg

Statisztikai adatok szerint a spermiumszám drasztikusan csökken. Magyarországon minden 5. pár érintett a meddőség témakörében. Az okokat hosszan lehetne taglalni. Egy biztos: a megtermékenyítés akkor jöhet létre a legmegbízhatóbban, ha a spermiumok elég gyorsak, mozgékonyak, kitartóak, és a megfelelő irányba haladnak. Minél magasabb a spermiumszám adott mennyiségű ondóban, annál bizonyosabb, hogy létrejön a megtermékenyítés és egészséges lesz az utód. Ez a szám 1 ml ondóra vonatkoztatva legalább 20 millió spermium. Ha ennél kevesebb, akkor nagy valószínűséggel a megtermékenyítő képesség nem megfelelő.

Mit lehet tenni?

Sajnos erre a kérdésre nem lehet olyan egyszerű választ adni, mint mondjuk arra, hogy mit tegyünk, ha stresszesek a napjaink.

·         Tudni kell ugyanis, hogy a problémád szervi eredetű-e. Ha igen, akkor kizárólag orvos tud azon segíteni. Ha a csökkent spermiumszám és a meddőség nem szervi eredetű, akkor az egészséges életmód nagyon sokat segít, javít a helyzeten.

·         A megfelelő vitaminok, nyomelemek és ásványi anyagok pótlása is nagyon fontos.

·         Mellőzni kell a dohányzást és az alkoholfogyasztást. Ezek ugyanis spermagyilkosok. Minél többet adózol ezen szenvedélyeknek, annál kevesebb lesz a hímivarsejtjeid száma, ez pedig a megtermékenyítő képesség drasztikus romlásához vezet.

·         Ha teheted, kerüld a stresszt a munkahelyen és a magánéletben egyaránt. Természetesen ezt nem mindig teheted meg, ezért törekedni kell a megfelelő stresszoldásra.

·         Erre az egyik legjobb módszer a sport, a mozgás. Ez hozzásegít a mentális és a fizikai egészséghez is.

·         A gyermekvállalást jól elő kell készíteni. A férfiaknak is – ahogy a nőknek – fontos, hogy a szervezetük a lehető legjobb állapotban legyen a babaprojekt megkezdésekor. Ehhez érdemes meghallgatni az orvos tanácsait, elhagyni a dohányzást és más káros szenvedélyt.

Ne csak a párodra, hanem önmagadra is figyelned kell, ha kisbabát szeretnétek. Igaz, hogy a nő hordja ki a magzatot, de egészséges férfi nélkül nincs egészséges utód. Ne félj orvoshoz fordulni a meddőségi problémáddal, mert sok fontos információ kiderülhet, amire esetleg nem gondoltál. Tudd, hogy nem vagy egyedül, és ami a legfontosabb: a férfimeddőség nem azonos az impotenciával, ne is így gondolj rá. Ha pedig kérdésed van erről, keresd bátran online rendelésünket, ahol felkészült szakemberek várnak.

Kattints ide!

Click here - http://fbetting.co.uk claim betfair bonus

adsense

Az oldalunkon cookiekat használunk, hogy a jövőben minél személyre szabottabb tartalmakat készíthessünk Neked.
Elfogadom a cookiek használatát az oldalon.