Íme 10 valódi spermagyilkos

c_400_200_16777215_00_images_01ay11.jpgA pároddal gyermeket terveztek? Hosszú ideje próbálkoztok már? A sperma minőségén nagyon sok múlik, 10-ből 1 meddő párnál a férfi terméketlenséghez legalább 30%-ban hozzájárul valamelyik a 10 spermagyilkos közül.

Bár a férfiak több millió spermiumot termelnek egy nap, a külső tényezők (például a hőmérséklet) nagy hatással lehetnek azok egészségére. Mivel a spermiumok körülbelül 75 napig érnek, károsodásuk hatással lehet a termékenységre.

1. Túlmelegedés
Emberi herék nem működnek megfelelően, ha nem maradhatnak hűvösebb hőmérsékleten, mint a test többi része. Szerencsére a férfi anatómia megteremti a herék és a test belső hőmérséklete közötti távolságot.

Ha a herék hőmérséklete 36,6˚C fölé emelkedik, a spermiumok termelődése megszűnik. Ha a termelés megszakad, ez akár egy vagy több hónapig is befolyásolhatja a nemzőképességet.

2. Forró fürdő
Egy 2007-ben megjelent tanulmány szerint 30 perc jakuzzi vagy pezsgőfürdő átmenetileg csökkentheti a spermiumok termelődését. Azonban ez a tanulmány azt is kimutatta, hogy ez a negatív jelenség visszafordítható.

3. Láz
Amikor átesel egy magas lázzal járó betegségen, elkaptál valamilyen vírusos fertőzést, ugyanazt tapasztalhatod, mint a forró fürdő esetében. A lázas állapotot követően akár 35%-kal is csökkenhet a spermiumok száma.

4. Laptop
Ha a laptopodat mindig az öledben tartod, ugyanúgy felhevül az ágyékod környéke, mintha egy kád forró vízben üldögélnél. Tartsd inkább az asztalon a laptopod, vagy használj laptopasztalkát.

c_400_200_16777215_00_images_01ay12.jpg

5. Szoros alsó vagy farmer
A szűk nadrágok, alsók viselése rossz ötlet. A heréket összeszorítva nem sok jóra számíthatsz a spermiumokat illetően.

6. Visszér
A férfiak közel 15%-át érinti a visszér a herezacskón. Főleg a bal here érintett. Ha alacsony a spermiumszám, az orvos ezt a lehetőséget is ellenőrzi, és ha szükséges, elvégzik a javasolt terápiát.

7. Elhízás
Az elhízást összefüggésbe hozták a spermiumok számának csökkenésével, az ösztrogénszint növekedésével, szexuális zavarokkal és még a meddőséggel is. A normál testalkatú és túlsúlyos, termékeny férfiakat összehasonlítva egyértelműen az utóbbi csoportba tartozóknál figyelték meg a spermiumszám-csökkenést.

8. Bulizós életmód
A dohányzás, az alkoholfogyasztás és a drogok ronthatják a szexuális működést. Az alkohol negatívan befolyásolja a sperma minőségét és a termelést, míg a dohányzás rontja spermiumok mozgékonyságát. Amellett, hogy lelassulnak a spermiumok, a dohányzás károsíthatja a sperma DNS-ét és növeli a merevedési zavar előfordulását. A drogfogyasztás csökkenti a spermiumok számát, rontja a spermafunkciót, és összességében a férfiak nemzőképességét.

9. Genetikai rendellenességek
A kromoszóma-rendellenességek súlyos mértékben csökkenthetik, vagy meg is akadályozhatják a spermiumok termelését.

10. Egyéb tényezők
A hormonális egyensúly felborulása, a hererák, a le nem szállt herék, különböző szexuális problémák is hatással lehetnek a spermiumok számára, mozgékonyságára.

Click here - http://fbetting.co.uk claim betfair bonus

adsense

Az oldalunkon cookiekat használunk, hogy a jövőben minél személyre szabottabb tartalmakat készíthessünk Neked.
Elfogadom a cookiek használatát az oldalon.