Mit szeretnek a nők egy férfiban?

Magas, szőke, netán barna és alacsony? Nem ez számít a nőknél, és – csak hogy megnyugodj – nem is a méret. Íme az a 3 dolog, amivel biztosra mehetsz.

c_400_200_16777215_00_images_kepek_tzu03.jpg

1. Humorérzék

Az élet sója, ahogy mondani szokták. E nélkül minden olyan íztelen. A nők többsége imádja, ha egy férfi képes megnevettetni, veszi a lapot, és lecsapja a feldobott labdát.

2. Egy kis odafigyelés

A nők utálják, ha mondanak valamit, amit aztán a férfi azon nyomban el is felejt. Még azt is jobban elviselik, ha párjuk flörtöl valakivel. Ha elfelejted, amit mondott, akkor azt úgy értékeli, mintha nem lenne neked eléggé fontos és a mondandója lényegtelen lenne.

c_400_200_16777215_00_images_kepek_tzu04.jpg

3. Ápoltság, tisztaság

Nincs annál visszataszítóbb, mintha valakinek koszos a körme, ápolatlan a haja, bűzös a lehelete. Egy nőnél döntő fontosságú a tiszta, ápolt megjelenés. Ugye te is elvárod, hogy ő minden körülmények között vonzó maradjon? Cserébe ő is ugyanezt várja.

Természetesen ezen a három fontos dolgon kívül számtalan más dolog van, ami fontos a nőknek. Szeretnének minőségi időt tölteni kedvesükkel. Ez nem feltétlenül egy gyertyafényes vacsorát jelent, hanem több időt, amikor csak rájuk figyel a férfi. Ugyanilyen fontos az, hogy ha beszélnek, figyeljenek rájuk. A szexuális kívánságok szinte a sor végén kullognak. Így hát nem érdemes a hálószobában nyújtott teljesítmény miatt aggódnod. Egy nő sokkal inkább képes elfogadni azt, hogy a stressz vagy egyéb problémák miatt nem vagy 100%-os, mint azt, ha nem figyelsz rá vagy nem fordítasz elég figyelmet a kapcsolatotokra.

Click here - http://fbetting.co.uk claim betfair bonus

adsense

Az oldalunkon cookiekat használunk, hogy a jövőben minél személyre szabottabb tartalmakat készíthessünk Neked.
Elfogadom a cookiek használatát az oldalon.