Meggondolatlanul házasodunk

Bővebben: Meggondolatlanul házasodunkEljegyzéskor még sokan azt gondolják, hogy a házasságuk tökéletes és példaértékű lesz, csakúgy, mint az esküvőjük. A probléma csak az, hogy ezt a kapcsolat túlságosan korai szakaszában teszik, amikor a romantika legyűri az alapos megismerkedést. Persze, amikor a végeredmény mégsem olyan, mint amilyennek elképzeltük, kezdődnek a bonyodalmak.

Bővebben: Meggondolatlanul házasodunk

A világ legnagyobb óceánjáró hajója: Oasis of the Seas

Bővebben: A világ legnagyobb óceánjáró hajója: Oasis of the SeasEgy szezonra eljön 2014 nyár végén az Oasis of the Seas óceánjáró hajó, a Royal Caribbean International hajózási társaságtól, Európába, amiután a legnagyobb hajó a világon transz-atlanti és Földközi-tenger hajóutakat fog ajánlani. A hajó körutazások 2013 április 11-től rendelhetők.

Bővebben: A világ legnagyobb óceánjáró hajója: Oasis of the Seas

Kell a nőnek a macsó férfi?

Bővebben: Kell a nőnek a macsó férfi?Ha egy nő hosszú távú kapcsolatot, netán leendő gyermekei apját keresi, nem a macsó külsejű, hanem sokkal inkább a nőies vonású férfiakat részesíti előnyben – állapították brit kutatók.

Bővebben: Kell a nőnek a macsó férfi?

A férfiak nem értik a nőket!

Bővebben: A férfiak nem értik a nőket!Napi tapasztalatunk, hogy a férfiak egyszerűen nem értik a nőket. Most már tudományos bizonyíték is van: német kutatók kimutatták, hogy a férfiaknak tényleg nehézséget okoz, hogy felismerjék a nők érzelmeit a szemükből.

Bővebben: A férfiak nem értik a nőket!

Közös élet, közös kassza?

Bővebben: Közös élet, közös kassza?Egy párkapcsolatot nem csak a féltékenység, a házimunka, a gyerek vagy szenvedélyek tehetnek tönkre, de a pénz is alaposan meg tudja mérgezni azt. Megnéztük, hol, hogyan intézik a pénzügyeket.

Bővebben: Közös élet, közös kassza?

A hazugság változatai, a füllentés árnyalatai

Bővebben: A hazugság változatai, a füllentés árnyalataiValóban lehet különbséget tenni a hazugság, füllentés, csúsztatás, ferdítés, blöff és a valótlanság állítása között, vagy ezek egyszerűen egymás szinonimái? Megengedett-e a hazugság, ha szomorúságot, bajt szeretnénk elhárítani?

Bővebben: A hazugság változatai, a füllentés árnyalatai

Lelki prevenció: sok alvás, jó szex, értelmes munka

Bővebben: Lelki prevenció: sok alvás, jó szex, értelmes munkaNémeth Attila professzor, az Országos Pszichiátriai Központ szakmai igazgatója arról beszélt, hogy miért is küzd minden negyedik európai - s hasonló arányban a magyarok is - mentális zavarokkal.

Bővebben: Lelki prevenció: sok alvás, jó szex, értelmes munka

Az alagsori medence ciki – Hol kezdődik a luxuslakás?

Bővebben: Az alagsori medence ciki – Hol kezdődik a luxuslakás?Ha egy termékre ráakasztjuk azt a jelzőt, hogy luxus, mindjárt eladhatóbbá válik. Ezért lett az utóbbi években mindenből luxus az ingatlanpiacon is. Egy szépen felújított panellakást már szégyenérzet nélkül lehet luxuspanelnek hívni. Miért is ne? – teheti fel a kérdést az eladó.

Bővebben: Az alagsori medence ciki – Hol kezdődik a luxuslakás?

Click here - http://fbetting.co.uk claim betfair bonus

adsense

Az oldalunkon cookiekat használunk, hogy a jövőben minél személyre szabottabb tartalmakat készíthessünk Neked.
Elfogadom a cookiek használatát az oldalon.