Apának lenni

Bővebben: Apának lenniApának lenni nem is olyan egyszerű. Míg a régmúltban kizárólag a nőket tették felelőssé a meddőségért, illetve a vetélésekért, mára kiderült, legalább 50%-ban a férfiak romló megtermékenyítő képessége okozza a várva-várt terhesség elmaradását.

Bővebben: Apának lenni

Érdekességek a spermiumokról

Bővebben: Érdekességek a spermiumokrólHa csak egy (kettő, három) spermium és egy (kettő, három) petesejt szükséges egy (kettő, három) kisbaba megfoganásához, akkor minek annyi sperma a férfiaknak? És hány spermium tekinthető normálisnak? Meddig élnek? Van valami, amit megtehetsz, hogy növeld a sperma mennyiségét vagy javítsd a minőségét? Megannyi kérdés… Íme, a válaszok.

Bővebben: Érdekességek a spermiumokról

Mindenki másképp csinálja

Bővebben: Mindenki másképp csináljaAz apák nem szívesen vagy nem gyakran érintik, ölelik meg fiaikat, mert azt gondolják, hogy ez inkább nőies dolog. A Kinsey* Intézet 2011-es kutatása szerint a megkérdezett 40-70 éves férfiak többségének az érintés fontosabb, mint maga a szex. Legtöbbjük azt a párkapcsolatot tartotta teljesnek, ahol a csók és az ölelés gyakori kapcsolati elem volt.

Bővebben: Mindenki másképp csinálja

A férfilét szerepei – okok és tényezők

Bővebben: A férfilét szerepei – okok és tényezőkÉletünk során számos szerepnek kell megfelelnünk. Vannak olyanok, amelyeket könnyen magunkévá teszünk és vannak, melyek elsajátítása nehézséget okoz. Dr. Süli Ágota, pszichiáter szakorvossal és pszichoterapeutával beszélgettem  a férfi lét szerepeiről, okokról és tényezőkről melyek fontosak a szereptanulásban.

Bővebben: A férfilét szerepei – okok és tényezők

Tippek távolsági szerelmekhez

Bővebben: Tippek távolsági szerelmekhezA távolsági kapcsolatoknak – valljuk be – nem túl jó a híre. Az emberek hajlamosak egy kalap alá venni a fizikai és az érzelmi távolságot. Azt gondolják, hogy az egymástól messze élő szerelmesek között bizalmatlanságot szül a távolság, megszűnik a szenvedély és végül véget ér a kapcsolat.

Bővebben: Tippek távolsági szerelmekhez

Te és én egymás mellett, avagy a válások okai

Bővebben: Te és én egymás mellett, avagy a válások okaiRossz érzés belegondolni, hogy a jelenben sokkal kevesebben élhetnek boldog házasságban, mint akár a ’70-es években. Abban az időben a házasságok mérlege még pozitív volt. 

Bővebben: Te és én egymás mellett, avagy a válások okai

Kell-e a nőnek a macsó férfi?

Bővebben: Kell-e a nőnek a macsó férfi?Ha egy nő hosszú távú kapcsolatot, netán leendő gyermekei apját keresi, nem a macsó külsejű, hanem sokkal inkább a nőies vonású férfiakat részesíti előnyben – állapították brit kutatók.

Bővebben: Kell-e a nőnek a macsó férfi?

A szerelem egy kémiai szimfónia

Bővebben: A szerelem egy kémiai szimfóniaHa szerelmes vagy, minden érdekel, ami a szeretett személlyel kapcsolatos: a látványa felvillanyoz, az illata begerjeszt, egyből vele tervezed a további életed.  A szíved pumpál, mint egy őrült, izgatott vagy, ha vele vagy. Gondoltad volna, hogy ebben a folyamatban a testben lévő különböző kémiai anyagok is szerepet játszanak. A szerelem egy kémiai szimfónia.

Bővebben: A szerelem egy kémiai szimfónia

Click here - http://fbetting.co.uk claim betfair bonus

adsense

Az oldalunkon cookiekat használunk, hogy a jövőben minél személyre szabottabb tartalmakat készíthessünk Neked.
Elfogadom a cookiek használatát az oldalon.