Vágyat keltő gyümölcsök

Bővebben: Vágyat keltő gyümölcsökA gyümölcs a világ minden táján a nőiesség, a termékenység jelképe, ezért gyakorta hasonlítják például a piros ajkat az eperhez, a gömbölyű mellet az almához. De nemcsak egy-egy gyümölcs alakú női testrész mozgatja meg a férfiak fantáziáját, a cseresznyét vagy meggyet szedő, esetleg szőlőt kapáló nők látványa annyira megbizsergeti vérüket, hogy egyenesen ágyba vágynak, hiszen ezek a munkálatok számukra nemi aktusra való felhívásnak tűnhetnek.

Bővebben: Vágyat keltő gyümölcsök

A férfiak a Marsról, a nők a Vénuszról jöttek...

Bővebben: A férfiak a Marsról, a nők a Vénuszról jöttek...Napi tapasztalatunk, hogy a férfiak egyszerűen nem értik a nőket. Most már tudományos bizonyíték is van: német kutatók kimutatták, hogy a férfiaknak tényleg nehézséget okoz, hogy felismerjék a nők érzelmeit a szemükből.

Bővebben: A férfiak a Marsról, a nők a Vénuszról jöttek...

5 dolog, amit tudnod kell a síkosítókról

Bővebben: 5 dolog, amit tudnod kell a síkosítókrólTudvalévő, hogy a szex csökkenti a stresszt, enyhíti a fájdalmat, és sok más egészségügyi előnye is van. De mi van akkor, ha maga a szex fájdalmas a párodnak valami miatt?

Bővebben: 5 dolog, amit tudnod kell a síkosítókról

Szeretet és karácsony

Bővebben: Szeretet és karácsony„Minden szívből szóló karácsonyi énekben, a kandalló ropogásában és melegében, az ünnepi ebéd közben, a beszélgetésben és nevetésben, minden képeslapban, amit egy barát vagy a család küldött, minden, amit ebből meghallunk, és ami elgondolkodtat bennünket, az maga a szeretet.” (Noreen Braman)

Bővebben: Szeretet és karácsony

November + férfiak = MOVEMBER

Bővebben: November + férfiak = MOVEMBERAz október a mellrák elleni küzdelem hónapja. Tudjuk, hogy a mell- és a méhnyakrák is megelőzhető szűrésekkel. Ugyanígy a férfiak betegsége, a prosztatarák is megelőzhető, illetve gyógyítható. Az ellene való küzdelem rendkívül fontos, hiszen ez a második leggyakoribb halálok az 50 éven felüli férfiak körében. Épp ezért a november a férfiak és a prosztatarák elleni küzdelem hónapja, jelképe pedig a bajusz.

Bővebben: November + férfiak = MOVEMBER

Íme 10 valódi spermagyilkos

Bővebben: Íme 10 valódi spermagyilkos A pároddal gyermeket terveztek? Hosszú ideje próbálkoztok már? A sperma minőségén nagyon sok múlik, 10-ből 1 meddő párnál a férfi terméketlenséghez legalább 30%-ban hozzájárul valamelyik a 10 spermagyilkos közül.

Bővebben: Íme 10 valódi spermagyilkos

A pénisz életciklusa

Bővebben: A pénisz életciklusaSzakértők és kutatások szerint a kor előrehaladtával a pénisz mérete, megjelenése változik. E mellett persze a szexuális funkciója is módosul.

Bővebben: A pénisz életciklusa

Éjszaka nassolsz? Hibáztasd érte az agyad!

Bővebben: Éjszaka nassolsz? Hibáztasd érte az agyad!Ha a Trónok harca aktuális évadjának 5. része alatt kedved támad egy gombóc fagyihoz, az teljesen rendben van. Sokszor azonban megeszed az egész dobozzal? Nem vagy egyedül!

Bővebben: Éjszaka nassolsz? Hibáztasd érte az agyad!

Click here - http://fbetting.co.uk claim betfair bonus

adsense

Az oldalunkon cookiekat használunk, hogy a jövőben minél személyre szabottabb tartalmakat készíthessünk Neked.
Elfogadom a cookiek használatát az oldalon.