Kávéval a potenciazavarok ellen

Bővebben: Kávéval a potenciazavarok ellenA kávé az az ital, amiről sok helyen, sokfélét lehet olvasni, hallani. Egy időben inkább a rossz oldalát domborították ki, később bebizonyosodott, hogy nem emeli egészségtelen mértékben a vérnyomást.

Bővebben: Kávéval a potenciazavarok ellen

Nyáron élénkebb a szexualitásunk?

Bővebben: Nyáron élénkebb a szexualitásunk?Máshogy viselkedünk az ágyban és az ágyon kívül? Könnyebben vagyunk kaphatóak a kalandokra? Kriston Andreával, a Kriston Intimtorna (KIT) alapítójával beszélgettünk, aki férfi-női tanfolyamain rengeteg emberi történettel találkozik.

Bővebben: Nyáron élénkebb a szexualitásunk?

A többnejűség árt a szívnek

Bővebben: A többnejűség árt a szívnekMinél több felesége van egy férfinak, annál nagyobb a szívbetegség kialakulásának lehetősége az első olyan kutatás szerint, amely a többnejűség egészségre gyakorolt hatásait vizsgálta.

Bővebben: A többnejűség árt a szívnek

7 férfias tipp

Bővebben: 7 férfias tippHol van már az a kor, amikor a férfinál elég, ha „egy hajszállal szebb az ördögnél“? Persze, azt nem tudhatjuk, milyen az ördög, de azt igen, hogy az egészséges ápoltság kifejezetten vonzó kortól és nemtől függetlenül. 7x1 férfias tippünk minden férfinak jár!

Bővebben: 7 férfias tipp

Boldog percek a nők javára

Bővebben: Boldog percek a nők javáraDr. Roger Patulni, az Új-Dél-Walesi Egyetem Szociálpolitikai Kutatóközpontjának munkatársa azt állítja új tanulmányában, hogy a nőket naponta 15 perccel több öröm éri, mint a férfiakat.

Bővebben: Boldog percek a nők javára

Az érintés hatalma

Bővebben: Az érintés hatalmaValószínűleg abban egyetértesz, hogy semmi sem megnyugtatóbb, mint az érintés. Ha bánat ér és szomorú vagy, jól esik, ha valaki megsimogatja az arcod, ha örömet szerez Neked a gyermeked, nincs annál szebb, mint amikor megpuszilhatod.

Bővebben: Az érintés hatalma

Szőrös vagy szőrtelen férfiakra buknak a nők?

Bővebben: Szőrös vagy szőrtelen férfiakra buknak a nők?A legtöbb nő a borotválatlanokra szavaz, és az sem baj, ha enyhén ellenszenves a kiszemelt hím.

Bővebben: Szőrös vagy szőrtelen férfiakra buknak a nők?

Amikor az orvos szexet ír fel

Bővebben: Amikor az orvos szexet ír felMég javában a betegségek időszakát éljük így január közepén. Sokan megfordulnak az orvosnál, aki felír nekik antibiotikumot, pár a tüneteket elviselhetőbbé tevő tablettát, és talán néhány életmódbeli jó tanáccsal is ellát: egyen több zöldséget, szedjen C-vitamint, sportoljon és szexeljen. Tessék?

Bővebben: Amikor az orvos szexet ír fel

Click here - http://fbetting.co.uk claim betfair bonus

adsense

Az oldalunkon cookiekat használunk, hogy a jövőben minél személyre szabottabb tartalmakat készíthessünk Neked.
Elfogadom a cookiek használatát az oldalon.