A nemi hormon szabja meg, mit találunk szépnek

Bővebben: A nemi hormon szabja meg, mit találunk szépnekA Szent András Egyetem pszichológusai felfedezték, hogy a nők könnyebben észrevesznek egy édes kisbabát, mint a férfiak. A csapat számítógépes úton módosított fényképeket, hogy kiderítsék, az alig észrevehető eltéréseket miként érzékelik a két nem képviselői.

Bővebben: A nemi hormon szabja meg, mit találunk szépnek

Miért utál sok férfi karácsonyi ajándékot venni?

Bővebben: Miért utál sok férfi karácsonyi ajándékot venni?Sok férfi számára ismerős lehet az érzés, hogy december 15-én még mindig fogalma sincsen, mit vegyen a párjának. A boltokba belépve azt látja, mindenki sürög-forog, a kosarak egyre csak telnek, míg ő csak ott áll, és fogalma sincs, mit vegyen le a polcról.

Bővebben: Miért utál sok férfi karácsonyi ajándékot venni?

Ezt teszi az aggyal az éjjeli munka

Bővebben: Ezt teszi az aggyal az éjjeli munkaAz éjjeli munka öregíti az agyat és károsítja a működését - figyelmeztetett egy friss tanulmány.

Bővebben: Ezt teszi az aggyal az éjjeli munka

A nagyanyáink megfontoltabban házasodtak?

Bővebben: A nagyanyáink megfontoltabban házasodtak?Eljegyzéskor még sokan azt gondolják, hogy a házasságuk tökéletes és példaértékű lesz, csakúgy, mint az esküvőjük. A probléma csak az, hogy ezt a kapcsolat túlságosan korai szakaszában teszik, amikor a romantika legyűri az alapos megismerkedést.

Bővebben: A nagyanyáink megfontoltabban házasodtak?

Nem kell a nőnek a macsó férfi?

Bővebben: Nem kell a nőnek a macsó férfi?Ha egy nő hosszú távú kapcsolatot, netán leendő gyermekei apját keresi, nem a macsó külsejű, hanem sokkal inkább a nőies vonású férfiakat részesíti előnyben – állapították brit kutatók.

Bővebben: Nem kell a nőnek a macsó férfi?

Árt a szívnek a harag!

Bővebben: Árt a szívnek a harag!A dührohamok és az ellenséges hangulat az egészséges embereknél is fokozzák a szívinfarktus kockázatát, ám a koszorúérbetegek szívének különösen rosszat tesz.

Bővebben: Árt a szívnek a harag!

Ezért büdös a hónalj!

Bővebben: Ezért büdös a hónalj!Kiderítettek, mitől büdös a hónalj. Eredményeiket az Applied and Environmental Microbiology szakfolyóirat legújabb száma közli.

Bővebben: Ezért büdös a hónalj!

Itt a Volvo várva várt nagy dobása!

Bővebben: Itt a Volvo várva várt nagy dobása!A svédek hosszas információ-morzsázás után végre leleplezték az XC90 új verzióját. Sokan a Volvo utolsó esélyének is tekintik az új SUV megjelenését, amely megtestesíti a vállalat hosszú távú stratégiáját.

Bővebben: Itt a Volvo várva várt nagy dobása!

Click here - http://fbetting.co.uk claim betfair bonus

adsense

Az oldalunkon cookiekat használunk, hogy a jövőben minél személyre szabottabb tartalmakat készíthessünk Neked.
Elfogadom a cookiek használatát az oldalon.