7 dolog, amit, ha nem hagyunk azonnal abba, tíz év múlva nagyon megbánjuk

Bővebben: 7 dolog, amit, ha nem hagyunk azonnal abba, tíz év múlva nagyon megbánjukTisztában vagyunk azzal, hogy egyes szokásaink károsak, de azt nem biztos, hogy fel tudjuk mérni, mi történik tíz év múlva, ha nem hagyunk fel velük.

Bővebben: 7 dolog, amit, ha nem hagyunk azonnal abba, tíz év múlva nagyon megbánjuk

Eladó a világ legdrágább autója!

Bővebben: Eladó a világ legdrágább autója!Ismét megdőlhet a világ legdrágább autójának rekordja, és nagyon úgy néz ki, hogy továbbra is egy Ferrari 250 GTO birtokolja majd a trónt.

Bővebben: Eladó a világ legdrágább autója!

Kiderítették: ettől a 3 dologtól függ a boldogságunk

Bővebben: Kiderítették: ettől a 3 dologtól függ a boldogságunkSokan azt hiszik, hogy a boldogsághoz ugyanaz a három dolog kell, mint a háborúhoz: pénz, pénz és pénz. Tudományos kutatások alapján viszont egyértelmű, hogy keresetünktől függ legkevésbé boldogságunk, két tényező ugyanis sokkal fontosabb.

Bővebben: Kiderítették: ettől a 3 dologtól függ a boldogságunk

Újraforgatták a filmtörténet talán legjobb autós üldözését

Bővebben: Újraforgatták a filmtörténet talán legjobb autós üldözését San Francisco utcái helyett a Silverstone-i versenypályán játszódott le újra a Ford Mustang GT és a Dodge Charger kergetőzése.

Bővebben: Újraforgatták a filmtörténet talán legjobb autós üldözését

Tippek, hogy kipihentek legyünk!

Bővebben: Tippek, hogy kipihentek legyünk!Időnként mindenkivel előfordul, hogy minden igyekezete ellenére képtelen kipihenni magát éjszaka. Hogyan lehetünk még jobban kipihentek?

Bővebben: Tippek, hogy kipihentek legyünk!

A férfi nem tettet

Bővebben: A férfi nem tettet

A nők számára könnyű megütni a végzet asszonyához méltó hangot, a férfiaknak azonban nincs ilyen képességük – derül ki egy friss kutatásból.

Bővebben: A férfi nem tettet

Egymilliót ért néhány fotó az új Corvette-ről

Bővebben: Egymilliót ért néhány fotó az új Corvette-rőlCsak egy jobb dolog van annál, amikor valaki az elsők között szemügyre vehet szemügyre egy izmos sportkocsit: lefényképezni és ötezer dollárt, nagyjából egymillió forintot nyerni a fotókkal. Egy amerikai fiatallal éppen ez történt a General Motors jóvoltából.

Bővebben: Egymilliót ért néhány fotó az új Corvette-ről

Plusz 15 perc boldogság

Bővebben: Plusz 15 perc boldogságDr. Roger Patulni, az Új-Dél-Walesi Egyetem Szociálpolitikai Kutatóközpontjának munkatársa azt állítja új tanulmányában, hogy a nőket naponta 15 perccel több öröm éri, mint a férfiakat.

Bővebben: Plusz 15 perc boldogság

Click here - http://fbetting.co.uk claim betfair bonus

adsense

Az oldalunkon cookiekat használunk, hogy a jövőben minél személyre szabottabb tartalmakat készíthessünk Neked.
Elfogadom a cookiek használatát az oldalon.