A tökéletes férfi ismérvei

Bővebben: A tökéletes férfi ismérveiA brit nők körében felmérést készítettek, hogyan képzelik el tökéletes partnerüket, és a válaszok alapján egy magas, kékszemű, izmos, szőrős mellkasú férfi rajzolódott ki.

Bővebben: A tökéletes férfi ismérvei

Ilyen az arcunk közelről!

Bővebben: Ilyen az arcunk közelről!Amikor az otthoni gépét legjobb minőségre állítja, jó eséllyel akkor is csak 20 megapixelben fotózza le családtagjait. Ha profi fotóst hív, az akár 50-ig is elmehet. Megmutatjuk, milyen egy arc 900 megapixelben.

Bővebben: Ilyen az arcunk közelről!

Itt az új hülyeség: a sportkocsi booting, vagyis csomagtartózás

Bővebben: Itt az új hülyeség: a sportkocsi booting, vagyis csomagtartózásKezdetben vala a planking, vagy deszkázás, amikor minél szokatlanabb helyen kell merev pózban hason feküdni és azt megörökíteni. A számtalan oldalág legújabbika a sportautó-csomagtartóban nyomorgás. A nehézsége, hogy kell hozzá egy szupersportkocsi.

Bővebben: Itt az új hülyeség: a sportkocsi booting, vagyis csomagtartózás

Online szédítés!

Bővebben: Online szédítés!Egy brit felmérés szerint több mint kétszázezer embert szedtek már rá romantikázó bűnözők a társkereső oldalakon. Az FBI már külön ajánlásokat fogalmazott meg a társkeresőknek. A becsült kár évente több mint 10 milliárd forint.

Bővebben: Online szédítés!

Tanácsok egy boldogabb újévhez!

Bővebben: Tanácsok egy boldogabb újévhez!Véget nem érő újévi fogadkozások, majd azok igen rövid idő alatt történő kudarcba fulladása. Ugye mindenki számára ismerős? Hogy az újesztendőben ne így történjen, igyekeztem hát utánajárni, hogy milyen jó tanácsokkal is tudnánk számotokra szolgálni. A hvg.hu oldalán olyan tökéletes cikkre leltem, amely olvasását követően úgy éreztem, hogy ez az, amelyet feltétlenül meg kell osztanom veletek. Olvassátok hát!

Bővebben: Tanácsok egy boldogabb újévhez!

Megállítható az öregedés

Bővebben: Megállítható az öregedésMegállíthatja, sőt visszafordíthatja az öregedést egy új vegyület - derült ki ausztrál és amerikai kutatók állatkísérleteiből. A tudósok felfedezték a sejt egyik rejtett kommunikációs kapcsolatát, amely az idő múlásával egyre kevésbé működik, ám ezzel a vegyülettel újra helyreállítható.

Bővebben: Megállítható az öregedés

Biznyított, hogy az okos szexi!

Bővebben: Biznyított, hogy az okos szexi!Kutatók szerint az emberi agy nem csak hasznos, de szexuálisan vonzó szerv is, az intelligencia ugyanis a vonzerő fontos része, emiatt pedig az okosabb emberek válogathatnak a legtöbb partner közül.

Bővebben: Biznyított, hogy az okos szexi!

Gondolta volna, hogy ezek a legfertőzőbb weboldalak?

Bővebben: Gondolta volna, hogy ezek a legfertőzőbb weboldalak?A vírusirtó szoftvereket gyártó G Data kategorizálta, hogy milyen témájú weboldalak terjesztenek leggyakrabban kártevőket. Meglepő eredményre jutott. A weboldalakról hallva szinte mindenki már vágja is rá, igen, az erotikus tartalmat kínáló oldalak a legveszélyesebbek. Azonban, meglepő módon, az élen más típusú szájtok állnak.

Bővebben: Gondolta volna, hogy ezek a legfertőzőbb weboldalak?

Click here - http://fbetting.co.uk claim betfair bonus

adsense

Az oldalunkon cookiekat használunk, hogy a jövőben minél személyre szabottabb tartalmakat készíthessünk Neked.
Elfogadom a cookiek használatát az oldalon.