Nem oly vonzó a fogamzásgátlót szedő nő?

Bővebben: Nem oly vonzó a fogamzásgátlót szedő nő?Az antibébi tabletták, és egyéb születésszabályozó anyagok szedése kevésbé vonzóvá teheti a nőket a férfiak számára - adják tudtunkra a szakértők. Akármilyen szexi is egy nő, ha fogamzásgátlót szed, a férfiaknak tényleg elmehet a kedve tőle - áll egy most közölt tanulmányban.

Bővebben: Nem oly vonzó a fogamzásgátlót szedő nő?

ATS 300 Leggera: pillekönnyű sportkocsi megkapó stílusban

Bővebben: ATS 300 Leggera: pillekönnyű sportkocsi megkapó stílusbanBár a Lotus-alapító Colin Chapmant szokás idézgetni, ha könnyű sportkocsiépítésről van szó, Olaszországban is nagy hagyománya van a műfajnak. Ezt támasztja fel az ATS márka a 300 Superleggera típussal, amely az 1950-es évek versenygépeit idézi, de persze jóval korszerűbb kivitelben.

Bővebben: ATS 300 Leggera: pillekönnyű sportkocsi megkapó stílusban

Már készül a pénztárcabarát szupersportkocsi

Bővebben: Már készül a pénztárcabarát szupersportkocsiA Supercar System egy nemrég indult vállalkozás, amely V8-as motorral szerelt sportautókat készít negyed annyiért, mint amibe egy Ferrari kerül. Az a baj a szupersportautókkal, hogy nagyon drágák, ezért csak keveseknek adatik meg, hogy Ferrarit, Lamborghinit vagy egyéb ritkaságokat birtokoljanak.

Bővebben: Már készül a pénztárcabarát szupersportkocsi

A szingli férfiak háztartási gépei

Bővebben: A szingli férfiak háztartási gépeiHa most éppen fontosabb a karrier, mint a család, az önállóság, mint egy állandó barátnő, akkor pontosan tudod, mekkora teher tud lenni a háztartás. Nem csak anyagi megfontolásból, hanem kényelmi szempontból is sokat segíthet számodra néhány háztartási gép.

Bővebben: A szingli férfiak háztartási gépei

52 millió dollárért cserélt gazdát egy 1963-as Ferrari 250 GTO

Bővebben: 52 millió dollárért cserélt gazdát egy 1963-as Ferrari 250 GTO52 millió dollárért, azaz nagyjából 11 milliárd forintért cserélt gazdát a múlt hónapban egy 1963-as évjáratú Ferrari 250 GTO, amely ezzel élre állt a világ legdrágább autóinak listáján.

Bővebben: 52 millió dollárért cserélt gazdát egy 1963-as Ferrari 250 GTO

IPhone 5S vs. 5C – itt az első törésteszt!

Bővebben: IPhone 5S vs. 5C – itt az első törésteszt!Az Apple által nemrég bemutatott készülékeket még csak néhány órája lehet hivatalosan megvásárolni, az Android Authority pedig máris alapos nyúzópróbának vetette alá az újabb generációs telefonokat – itt az első törésteszt.

Bővebben: IPhone 5S vs. 5C – itt az első törésteszt!

Űrhajónak néz ki, pedig csak egy lakókocsi

Bővebben: Űrhajónak néz ki, pedig csak egy lakókocsi

A Knaus Tabbert újragondolta a lakókocsi fogalmát, és megalkotta a Caravisiót, ami a jövő lakókocsija lehet. Európában évek óta egyre kevesebb lakókocsit vesznek az emberek, aminek az egyik oka talán az lehet, hogy megjelenésükben alig változtak valamit az évek során.

Bővebben: Űrhajónak néz ki, pedig csak egy lakókocsi

Húsz meglepetés a testünkön!

Bővebben: Húsz meglepetés a testünkön!Az alap dolgokat mindenki tudja a testéről. De van számos apróság, amit figyelmen kívül hagyunk - higgyük el, tud még a testünk meglepetést okozni! Testünk felépítése sokunk számára egyértelműnek tűnik - azt hisszük, mindent ismerünk rajta. Mégis vannak testünkön olyan dolgok, amelyekre nem szoktunk felfigyelni, és meglepődünk, ha „mélyebbre ásunk”.

Bővebben: Húsz meglepetés a testünkön!

Click here - http://fbetting.co.uk claim betfair bonus

adsense

Az oldalunkon cookiekat használunk, hogy a jövőben minél személyre szabottabb tartalmakat készíthessünk Neked.
Elfogadom a cookiek használatát az oldalon.