Számítógépes jelszóként használható a pulzus

Bővebben: Számítógépes jelszóként használható a pulzusAz emberi szívverés felválthatja az okostelefonok, a táblagépek, a személygépkocsik megnyitásához használatos hagyományos jelszavakat a közeljövőben annak az eszköznek a segítségével, amelyet kanadai kutatók fejlesztenek ki.

Bővebben: Számítógépes jelszóként használható a pulzus

Amit a férfiakról még nem tudunk!

Bővebben: Amit a férfiakról még nem tudunk!Noha a férfiak élettanát tárgyaló könyvek sorában megjelentek már olyanok is, mint pl. a Férfiak és más férgek című alkotás, távol áll tőlem párhuzamot vonni közöttük. Csakis az érdekesség kedvéért említek meg néhány dolgot az állatok világából.

Bővebben: Amit a férfiakról még nem tudunk!

Három kütyü férfiaknak

Bővebben: Három kütyü férfiaknakTechnikai kiegészítőket mindig szívesen fogad az ember, főleg akkor, ha okosszemüvegről, különleges zárról vagy adathordozóról van szó.

Bővebben: Három kütyü férfiaknak

A férfiaknak szórakozás a párválasztás!

Bővebben: A férfiaknak szórakozás a párválasztás!A szinglik között jelentős azoknak az aránya, akik napi szinten foglalkoznak a párkeresés feladatával. Ám ez csak minden harmadik érintettnek jelent jó szórakozást, a többiek kevésbé élvezik. A felmérések arról számolnak be, hogy ez a férfiaknak jóval nagyobb szórakozást jelent, mint a nőknek.

Bővebben: A férfiaknak szórakozás a párválasztás!

Az orgazmus 5 meglepő hatása

Bővebben: Az orgazmus 5 meglepő hatásaAzt mindannyian tudjuk, hogy az orgazmus jó dolog, és hogy emellett számos pozitív lelki és egészségügyi vonzata van. Van azonban pár kevésbé ismert, vagy épp újonnan felfedezett előnye is, a chatelaine.com összeszedte a legkülölegesebbeket. Jó hír a szingliknek, hogy az orgazmus e jótékony hormonális hatásaihoz nem szükséges feltétlenül partner, a lényeg, hogy elérjék valahogy a csúcsot.

Bővebben: Az orgazmus 5 meglepő hatása

5 titok Barcelonáról, amit az útikönyvekből nem tud meg

Bővebben: 5 titok Barcelonáról, amit az útikönyvekből nem tud megA La Sagrada Família és a Güell Park valószínűleg mindenkinek megvan, ám Barcelona sokkal több izgalmas élménnyel kecsegtet. Túl a bikaviadalon és a flamencón - amelyek legfeljebb annyira jellemzik a várost, mint Budapestet a Váci utcában árult csipketerítők - számtalan, kevésbé egyértelmű, mondhatni titkokzatos módon csalogatja a turistákat Katalónia tengerparti metropolisza.

Bővebben: 5 titok Barcelonáról, amit az útikönyvekből nem tud meg

A legvonzóbb nők a leggátlásosabbak

Bővebben: A legvonzóbb nők a leggátlásosabbakKik a legelegánsabb és a legbájosabb nők Európában? Az olaszok. És kik a legkevésbé felszabadultak és a leginkább problematikusak szexuális téren? Megint csak az olasz nők. Ez a Meetic internetes európai ismerkedő hálózat szerelmi obszervatóriuma által öt vezető európai országban végzett vizsgálat talán kissé meglepő eredménye.

Bővebben: A legvonzóbb nők a leggátlásosabbak

A nő mindig legyen dáma!

Bővebben: A nő mindig legyen dáma!A szerelem elsõ hevében minden pillanatot a kedvessel szeretnénk tölteni. A mai technika lehetõvé teszi, hogy vágyakozás helyett kommunikáljunk, de ki akar enni, ha már tele a pocakja? Az emancipáció legdurvább félreértelmezése, amikor a nő udvarol a férfinak. Ki látott már olyat, hogy a tyúk kergeti a kakast? Egy nő legyen mindig nő – a feje búbjától a lába kisujjáig, akit - akár minden nap - meg kell hódítani.

Bővebben: A nő mindig legyen dáma!

Click here - http://fbetting.co.uk claim betfair bonus

adsense

Az oldalunkon cookiekat használunk, hogy a jövőben minél személyre szabottabb tartalmakat készíthessünk Neked.
Elfogadom a cookiek használatát az oldalon.