Tippek távolsági szerelmekhez

A távolsági kapcsolatoknak – valljuk be – nem túl jó a híre. Az emberek hajlamosak egy kalap alá venni a fizikai és az érzelmi távolságot. Azt gondolják, hogy az egymástól messze élő szerelmesek között bizalmatlanságot szül a távolság, megszűnik a szenvedély és végül véget ér a kapcsolat.

c_400_200_16777215_00_images_a0a01.jpg

Szerencsére ez nem kell, hogy így legyen. Nemrégiben a Journal of Communication megállapította, hogy a távolsági kapcsolatok szorosabb érzelmi kapcsolatot jelentenek az abban lévőknek, mint azoknak a szerelmeseknek, akik együtt élnek. A távolsági szerelmesek jobb kommunikációról számolnak be. Úgy gondolják, hogy partnerük valóban rájuk figyel a beszélgetésekkor.

Íme, néhány tipp, melynek segítségével megőrizheted a távolsági szerelmet:

1. Tartsátok a kapcsolatot

c_400_200_16777215_00_images_a0a02.jpg

A mai technológiának köszönhetően ez igazán könnyű. Biztosítsd a szerelmed arról, hogy minden rendben veled, és a kapcsolatotokkal. Az kialakul, hogy milyen gyakorisággal beszéltek, de azt ne tegyétek meg egymással, hogy a megbeszélt időpontot nem tartjátok be, mert az bizalmatlanságot szülhet.

2. Felváltva látogassátok meg egymást

Néha a távolsági szerelmesek azon civakodnak, hogy ki utazzon, ki van épp soron. Ezt persze nehezítheti a munka, a gyerek. Amikor csak lehetséges, tegyetek egymásnál látogatást, de arra nagyon vigyázzatok, hogy egyik fél se érezze azt, hogy csak ő tesz a találkozásért erőfeszítéseket. Ha együtt vagytok, akkor egymással foglalkozzatok. A takarítás, portörlés igazán várhat.

3. Beszélj nyíltan mindenről

Ha valami aggaszt, mondd ki! Ez az egyik legfontosabb, hiszen nem vagytok együtt minden nap. Ne dőlj be a pletykáknak, a Facebook fotóknak.

4. Ne hagyd, hogy az elvárások uraljanak

Az előzetes elvárások, majd a csalódások megkeserítik az együtt töltött időt. Teljesen természetes, hogy várod a találkozást, és izgatottan próbálsz mindent megtervezni. Ám nem mindig zajlik minden a tervek szerint. Hagyd, hogy a dolgok csak úgy megtörténjenek. Ne tulajdoníts túl nagy jelentőséget a tökéletességnek. Örülj annak, hogy végre együtt vagytok.

5. A szex maradjon mindig nagyon fontos

Legyen szó akár egy rövid és haszontalan szexről, vagy egy hosszú, erotikus e-mailről, nagyon sok módja van, hogy kapcsolatban maradjatok szexuálisan akkor is, ha két ország választ el benneteket. Dobd fel a telefonhívásokat piszkos kis fantáziákkal, vagy viseljen testhez simuló bodyt ha Skype-ooltok.

6. Kommunikáljatok egymással

Ügyelj arra, hogy beszélj a partnereddel. Bármi is bajod, győződj meg arról, hogy még mindig ugyanazon az oldalon álltok. Ha a kapcsolat nem működik egyik vagy mindkét fél részéről, azt jobb azonnal megbeszélni, és megpróbálni kitalálni a folytatást, ha lehet. Hajlamosak vagyunk a problémákat a szőnyeg alá söpörni, de ne feledd, hogy ezek a problémák nem szűnnek meg, csak elmérgesedhetnek, sokkal rosszabbá válhatnak. Legyetek egymáshoz őszinték!

7. Viselkedj úgy, ahogy te is elvárod a partneredtől

Ragaszkodj az aranyszabályhoz, viselkedj úgy, mintha a szerelmed is ott lenne a bulin, ahol valaki közeledni próbál hozzád. Örülj a figyelemnek, de ne lépd át azt a képzeletbeli hatást, ami neked is rosszul esne. egy-egy ilyen buli estéjét fejezd be a partnereddel telefonon vagy Skípe-on. így mindenki elégedett lesz. Ne feledd: képzeld magad az ő helyébe, és csak addig menj el, ami még neked is elfogadható lenne ellenkező esetben. 

Kovács-Hain Zsuzsa

Click here - http://fbetting.co.uk claim betfair bonus

adsense

Az oldalunkon cookiekat használunk, hogy a jövőben minél személyre szabottabb tartalmakat készíthessünk Neked.
Elfogadom a cookiek használatát az oldalon.