Beszélgess gyerekeddel a szexről!

Bővebben: Beszélgess gyerekeddel a szexről!Szülőként mindenkinek a saját gyermeke a legfontosabb. Szeretnénk, ha biztonságos, kellemes, jó életük lenne. Ehhez azonban nem csak anyagilag kell hozzátennünk a magunkét, hanem lelki és szellemi értelemben is. A gyermekek egészséges személyiségfejlődéséhez elengedhetetlen a gyerek és a szülő harmonikus kapcsolata. Fontos, hogy rendszeresen beszélgessünk gyermekünkkel, megválaszoljuk kérdéseit, hiszen csak így érhetjük el, hogy a bizalom, amit születése óta óvunk és építünk, megmaradjon.

Bővebben: Beszélgess gyerekeddel a szexről!

Az első szeretkezés: útmutató férfiaknak

Bővebben: Az első szeretkezés: útmutató férfiaknakA férfiaktól valamiért azt várják el, hogy kapásból fantasztikus, tapasztalt szeretők legyenek. Még akkor is, ha ez az első alkalom. Emiatt általában szoronganak az első szexuális élmény előtt. A cél mindenképpen az, hogy te és a partnered felejthetetlen órákat töltsetek együtt. Szerencsére van néhány módszer, amivel enyhítheted a stresszt és a negatív izgalmat.

Bővebben: Az első szeretkezés: útmutató férfiaknak

Egy gyermek üzenete a szüleihez

Bővebben: Egy gyermek üzenete a szüleihezAnyukám! Apukám!

Első kívánság: Add nekem az idődet!

Bővebben: Egy gyermek üzenete a szüleihez

A testi érettség még nem jelenti azt, hogy felkészültél

Bővebben: A testi érettség még nem jelenti azt, hogy felkészültélA kamaszkor és a fiatal felnőttkor részben arról híres, hogy olyan hormonhatások fűszerezik, amelyekkel nem könnyű megbirkózni. A mai világban erre még rá is tesz egy jó nagy lapáttal az internet, ahol sok-sok alkalmi viszony fűződik. Ezeknek a románcoknak könnyen várandósság is lehet a vége. Dr. Süli Ágota pszichiáter szakorvossal és pszichoterapeutával a nem várt terhesség lelki következményeiről beszélgettünk.

Bővebben: A testi érettség még nem jelenti azt, hogy felkészültél

Szülés apával, avagy az ismeretlen felfedezése

Bővebben: Szülés apával, avagy az ismeretlen felfedezéseA szüléssel válik teljessé a család. Ez tény. A férfiak számára ez egy ismeretlen dimenzió. Ez is tény. Ám az apás szülésnél nincs nagyobb élmény a család számára, hiszen az élet legfontosabb eseményét megélni együtt, igazi csoda.

Bővebben: Szülés apával, avagy az ismeretlen felfedezése

Szülővé válni

Bővebben: Szülővé válniA fészekrakás minden pár életében olyan mérföldkő, amit a nők mindig nagy érzelmekkel, a férfiak talán egy kis félelemmel várnak. A nők kódolva vannak: rájuk vár a várandósság, az anyává válás nem egyszerű feladata. Ehhez a férfiak beállítottságuk szerint, különbözőképpen csatlakoznak. De vajon kinek mi a feladata a családdá válás útján?

Bővebben: Szülővé válni

Ezért jó apának lenni

Bővebben: Ezért jó apának lenniA baráti társaságban már majdnem mindenkinek van egy-két gyerkőce, most pedig megszületett a legifjabb „falkatag”. Az apukájával arról beszélgettünk, hogy szerinte miért jó apának lenni.

Bővebben: Ezért jó apának lenni

A gyermekbántalmazások legtöbbször a családban történnek

Bővebben: A gyermekbántalmazások legtöbbször a családban történnekA gyermekek ellen irányuló erőszak minden esetben indokolatlan, soha nem lehet arra ok, hogy egy kisgyermek bármilyen bántalmazást elszenvedjen. Ennek ellenére sajnos többen halnak bele, mint valamilyen rosszindulatú betegségbe.Dr. Csorba Roland a Debreceni Egyetem Orvos és Egészségtudományi Centrum Általános Orvostudományi Kar Szülészeti és Nőgyógyászati Klinika szülész-nőgyógyásza, 2006-ban „A fiatalkorúakkal szemben elkövetetett szexuális bántalmazások” címmel írta meg az egyetemi doktori disszertációját. Idén hasonló címmel védte meg a habilitációs értekezését is. Most erről a mindenkit érzékenyen érintő témáról beszélgettünk.

Bővebben: A gyermekbántalmazások legtöbbször a családban történnek

Click here - http://fbetting.co.uk claim betfair bonus

adsense

Az oldalunkon cookiekat használunk, hogy a jövőben minél személyre szabottabb tartalmakat készíthessünk Neked.
Elfogadom a cookiek használatát az oldalon.