A fiatal férfiak betegsége – a hererák

Bővebben: A fiatal férfiak betegsége – a hererák

Sokat lehet hallani és olvasni különböző fórumokon, a prosztata megbetegedéseiről. Sajnos kevesebb az információ a hererákról, pedig hazánkban ez a betegség a fiatal férfiak leggyakoribb daganatos megbetegedése. A témáról Dr. Mansour Adiebbel, a berettyóújfalui Gróf Tisza István Kórház urológusával beszélgettünk.

Bővebben: A fiatal férfiak betegsége – a hererák

Amikor a férfi kudarcot vall az ágyban, avagy a merevedési zavarok háttere

Bővebben: Amikor a férfi kudarcot vall az ágyban, avagy a merevedési zavarok háttereNem kevés férfi életét keseríti meg, ha az ágyban kudarcot vall, illetve ha még hozzá sem kezdhetett a dologhoz, mert problémája van az erekcióval. Az erekciós probléma nem jár együtt a korral, de általános gond az idősebb férfiaknál. Dr. Kopa Zsolt egyetemi docens, andrológus és urológus szakorvos segítségével megtudhatjuk, hogy mi állhat a problémák hátterében, és kihez kell segítségért fordulni.

Bővebben: Amikor a férfi kudarcot vall az ágyban, avagy a merevedési zavarok háttere

5 jel, hogy valószínűleg allergiás vagy a spermára

Bővebben: 5 jel, hogy valószínűleg allergiás vagy a spermára

Igen ritka érzékenységről van szó, de sajnos létezik – a spermaallergia. Ez a betegség valójában egy hiperszenzitivitás, amely a két nemnél különböző tünetekkel jelentkezhet. Íme, a 7 legfontosabb jel, amelyek közül bármelyiket tapasztalod szex után, feltétlenül fordulj orvoshoz.

Bővebben: 5 jel, hogy valószínűleg allergiás vagy a spermára

10 szexuális probléma, amit komolyan kell venni

Bővebben: 10 szexuális probléma, amit komolyan kell venni

A szex mindenki számára különböző élmény, mindenki másképp csinálja. Van azonban néhány probléma, amit mindenkinek komolyan kell vennie. Ha ezeket tapasztalod te vagy a partnered, feltétlenül forduljatok orvoshoz!

Bővebben: 10 szexuális probléma, amit komolyan kell venni

Ne fogadd el az erektilis diszfunkciót! Változtass! – 5+1 tipp

Bővebben: Ne fogadd el az erektilis diszfunkciót! Változtass! – 5+1 tipp

Az utóbbi évek kutatásai, tanulmányai kimutatták, hogy nagyon sok férfit érintenek a merevedési zavarok. Sokan azonban nem fordulnak orvoshoz, szégyellik állapotukat, megpróbálnak együtt élni ezzel a problémával, ami megkeseríti a szexuális életüket, és aláássa önbizalmukat. Ha hasonló problémával küzdesz, ne fogadd el a helyzetet, hiszen te magad is tehetsz a merevedési zavarok ellen.

Bővebben: Ne fogadd el az erektilis diszfunkciót! Változtass! – 5+1 tipp

A szexuális diszfunkció 5 jele - nőknél

Bővebben: A szexuális diszfunkció 5 jele - nőknél

A clevelandi klinika egyik kutatása szerint a nők 43%-át és a férfiak 31%-át érinti bizonyos fokú szexuális diszfunkció. Ahhoz, hogy a probléma kezelhető legyen, feltétlenül beszélned kell az orvosoddal. Előfordulhat, hogy a szexuális problémák valamilyen más betegséget jeleznek. Összegyűjtöttük azt az 5 problémát, amely jellemző a szexuális diszfunkcióval küzdő nőkre, és a megoldásukkal sem maradunk adósok.

Bővebben: A szexuális diszfunkció 5 jele - nőknél

Egy alattomos megbetegedés: Hólyaghurut

Bővebben: Egy alattomos megbetegedés: Hólyaghurut

A hólyaghurut az egyik legalattomosabb, legkellemetlenebb betegség. Legfőképp a nőket érinti. Olyan gyakori, hogy minden harmadik nő megtapasztalja élete során legalább egyszer. Dr. Sülecz Istvánnal, a Józsefvárosi Szt. Kozma Egészségügyi Központ urológiai szakrendelőjének rendelésvezető főorvosával beszélgettem a húgyhólyaghurut okairól, tüneteiről és kezeléséről, valamint a megelőzés lehetséges módjairól.

Bővebben: Egy alattomos megbetegedés: Hólyaghurut

Ha nincs kedvünk, akkor is fontos – mindent az urológiai szűrővizsgálatokról

Bővebben: Ha nincs kedvünk, akkor is fontos – mindent az urológiai szűrővizsgálatokrólDr. Bartóki László urológus főorvos szerint kulcskérdés, hogy mi magunk mennyire ismerjük a testünket, és mennyire látjuk, vesszük észre a bennünk zajló változásokat. A Békés Megyei Pándy Kálmán Kórház urológiai osztályának nagymúltú főorvosával hiánypótló interjút készítettünk.

Bővebben: Ha nincs kedvünk, akkor is fontos – mindent az urológiai szűrővizsgálatokról

Click here - http://fbetting.co.uk claim betfair bonus

adsense

Az oldalunkon cookiekat használunk, hogy a jövőben minél személyre szabottabb tartalmakat készíthessünk Neked.
Elfogadom a cookiek használatát az oldalon.