Sportos életvitel és urológiai problémák – mit kell tudni?

Bővebben: Sportos életvitel és urológiai problémák – mit kell tudni?Napjainkban az aktív életmód minden korosztálynál széles körben elterjedt. Fontos azonban, hogy sportolás közben is odafigyeljünk az egészségügyi kockázatokra. A rendszeresen sportoló férfiak esetleges urológiai problémáiról Dr. Csőke Istvánt, a Bajai Szent Rókus Kórház urológiai osztályának szakorvos-főorvosát kérdeztük.

Bővebben: Sportos életvitel és urológiai problémák – mit kell tudni?

Izom és tesztoszteron

Bővebben: Izom és tesztoszteronA tesztoszteron segíti az izmokat, az alacsony tesztoszteronszint azonban nem tesz jót az izomtömegnek. Ez egy nagyon egyszerű egyenlet: a tesztoszteron izmot épít, az alacsony tesztoszteronszint pedig növeli a zsírtömeget. Íme, néhány tipp, hogy fenntarthasd, amit már elértél.

Bővebben: Izom és tesztoszteron

Nem szégyen, és milyen hasznos a futás!

Bővebben: Nem szégyen, és milyen hasznos a futás!Neked mi jut eszedbe a futásról? Azok közé tartozol, akik könnyedén megteszik a napi kilométereiket, vagy a rettenetes gyötrelmekre gondolsz, a már 50 méter után jelentkező légszomjra és szúró oldalra? Nem neked való?

Bővebben: Nem szégyen, és milyen hasznos a futás!

Gyerünk uraim, több testmozgással a jobb szexért!

Bővebben: Gyerünk uraim, több testmozgással a jobb szexért!Azt mindig is tudtuk, hogy a mozgás minden szempontból felpezsdíti a testet és a lelket. Arról azonban kevesebbet olvashatunk, hogy a több testmozgást végző férfiak szexuális élete is új értelmet nyer.

Bővebben: Gyerünk uraim, több testmozgással a jobb szexért!

Ne vegyük fél vállról a vállainkat!

Bővebben: Ne vegyük fél vállról a vállainkat! Vállrándítás helyett dolgozd meg az izmaidat! Egy terület, amit nem lehet elhanyagolni, de mi mégis megtesszük. Hogyan tartsuk karban a vállizmot?

Bővebben: Ne vegyük fél vállról a vállainkat!

Ez vár rád, ha nem kezdesz el időben sportolni!

Bővebben: Ez vár rád, ha nem kezdesz el időben sportolni!

A rendszeres sportolásnak számtalan pozitív hatása ismert: önbizalmat ad, levezeti a felesleges energiákat, fejleszti az erőnlétet, állóképességet, és az egészség megőrzésében is segít. Ám azt csak kevesen tudják, milyen súlyos, sőt, akár végzetes következményei lehetnek a mozgásszegény életmódnak, de az örök igazság erre is érvényes – elkezdeni sohasem késő!

Bővebben: Ez vár rád, ha nem kezdesz el időben sportolni!

Testformálás magas fokon

Bővebben: Testformálás magas fokonCsodálkozva nézem az edzőterembe érkező „friss” vendégeket, ahogy nagy szemekkel szemlélik az edzőgépeket, próbálgatják a súlyokat, aztán neki látnak egy-egy gyakorlatnak.

Bővebben: Testformálás magas fokon

Több mint 700 lóerős a pokol macskája!

Bővebben: Több mint 700 lóerős a pokol macskája!A Dodge Challenger SRT Hellcat teljesítményére csak most derült fény: a korábbi 600 lóerős jóslattal ellentétben 707 paripát állít csatasorba a 6.2-es  kompresszoros V8-as blokk.

Bővebben: Több mint 700 lóerős a pokol macskája!

Click here - http://fbetting.co.uk claim betfair bonus

adsense

Az oldalunkon cookiekat használunk, hogy a jövőben minél személyre szabottabb tartalmakat készíthessünk Neked.
Elfogadom a cookiek használatát az oldalon.