Az egyéjszakás kaland a férfiaknak kedvez!

Fele akkora a női orgazmus esélye egy futó kalandban, mint egy elkötelezett kapcsolatban. Így az egyéjszakás kapcsolatok nem csak érzelmileg, de élvezetileg sem kifizetődőek a nők számára.

c_400_200_16777215_00_images_stories_1k_4.jpgAz alkalmi kalandokat inkább a férfiak élvezik. Dr. Kim Wallen, a női vágyat kutató egyetemi professzor elmondta: A szexuális liberalizáció korszakát éljük, amiben férfiaknak és nőknek egyaránt megadatik az alkalmi szex lehetősége. De arról nem szól a fáma, hogy az élvezetekből is ugyanannyira részesednek-e mindkét nem tagjai?”

A válasz egyértelmű nem. A New York Egyetem kutatói 24 ezer egyetemi diákot kérdeztek meg, és kiderült, hogy a nőknek csupán 40 százaléka éri el az orgazmust az alkalmi szexek alkalmával, míg a férfiaknál ez az arány 80 százalék.

Egy elkötelezett kapcsolatban viszont a nők 75 százaléka képes elérni az orgazmust szex közben. Ez valószínűleg annak köszönhető, hogy a férfiak egy komoly kapcsolatban jobban odafigyelnek a nőkre, és arra, hogy nekik mi okoz örömet.
 

Click here - http://fbetting.co.uk claim betfair bonus

adsense

Az oldalunkon cookiekat használunk, hogy a jövőben minél személyre szabottabb tartalmakat készíthessünk Neked.
Elfogadom a cookiek használatát az oldalon.