Radikális változást hozhat az Apple új gépe

Bővebben: Radikális változást hozhat az Apple új gépeAz alaposan megújított dizájn mellett funkcionálisan is újíthat a cég. Állítólag megszabadulnak majdnem minden csatlakozótól, ami elsőre furcsán hangzik, másodikra logikus, harmadikra azonban ismét csak furcsán hangzik.

Bővebben: Radikális változást hozhat az Apple új gépe

Megfizethető okosszemüveg a láthatáron!

Bővebben: Megfizethető okosszemüveg a láthatáron!Epson Moverio okosszemüveg januári megjelenését követően az Epson több partnerrel együttműködve próbálja bővíteni az eszközön elérhető alkalmazások körét. A cégek a barcelonai Mobile World Congress-en mutatták be újdonságaikat, ami között a papíralapúnál sokkal praktikusabb összeszerelési útmutató és virtuáis X-faktor is van.

Bővebben: Megfizethető okosszemüveg a láthatáron!

Pebble Steel: egy elegáns okosóra

Bővebben: Pebble Steel: egy elegáns okosóraÚj szoftverrel, saját alkalmazásbolttal és egy luxus kivitelű órával erősít a Pebble.

Bővebben: Pebble Steel: egy elegáns okosóra

Három példány készül a legújabb Lamborghiniből

Bővebben: Három példány készül a legújabb LamborghinibőlHárommillió euróba - 850 millió forintba - kerül majd a legújabb Lamborghini-modell, a Veneno, amely az olasz luxusautógyár eddigi leggyorsabb kocsija. A Veneno mintapéldányát a genfi autószalon sajtónapján mutatta be a fennállásának 50. évfordulóját ünneplő Lamborghini.

Bővebben: Három példány készül a legújabb Lamborghiniből

620 Lóerős méhecske a Mercedestől!

Bővebben: 620 Lóerős méhecske a Mercedestől!Sárgában mutatta be a Mercedes az SLS AMG Black Series csúcskivitelt, de azért a hűtőrács, a felnik és a gumik is feketék maradtak a hitelesség kedvéért.

Bővebben: 620 Lóerős méhecske a Mercedestől!

Hondákban a "felhő"

Bővebben: Hondákban a 2013 őszéig kell még várnunk, hogy az új Accordban találkozhassunk először a HondaLink szolgáltatásával, mely a vezető okostelefonját használja, hogy kapcsolatot teremtsen az autó hangrendszerével, valamint a felhőben tárolt, személyre szabott adataival.

Bővebben: Hondákban a "felhő"

A Ford Mustang a legférfiasabb autó

Bővebben: A Ford Mustang a legférfiasabb autóA majdnem ötven éve bemutatott amerikai izomautót választották a legférfiasabbnak. A lista másik végén a Bogárhátú áll.

Bővebben: A Ford Mustang a legférfiasabb autó

Lamborghini Aventador - Dühöngő bika

Bővebben: Lamborghini Aventador - Dühöngő bikaFormája az F–22-es raptor vadászgépet idéző reventónt követi, de a mérnökök kissé visszább vettek a szögletes lopakodó-élekből. A forradalmi változások inkább a karosszéria kagylószerű héjain belül történtek.

Bővebben: Lamborghini Aventador - Dühöngő bika

Click here - http://fbetting.co.uk claim betfair bonus

adsense

Az oldalunkon cookiekat használunk, hogy a jövőben minél személyre szabottabb tartalmakat készíthessünk Neked.
Elfogadom a cookiek használatát az oldalon.